Aankondiging GK4 en BEKC 2016 race 7 Mariembourg

30 september 2016

Volgende week, het weekeinde van 8 en 9 oktober gaan we voor race 7 met de GK4 Kart Series (GK4) naar een van de mooiste kartcircuits ter wereld, Karting des Fagnes Mariembourg in België.
De competitie bevindt zich in de beslissende fase met alleen Mariembourg en Genk nog te gaan. Een grote groep rijders komt aan de start, waaronder diverse nieuwe rijders, die we van harte welkom heten in onze competitie. We zien er naar uit iedereen te treffen en in actie te zien.

Mariembourg is een werkelijk magnifiek circuit, met een splinternieuw wegdek “als een biljartlaken” en dito horeca. How Racing is Meant to Be!

Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om een enkele wedstrijd GK4 mee te rijden om sfeer te proeven, bijvoorbeeld nu in Mariembourg. Natuurlijk kan dat. Voor iedere wedstrijd is het mogelijk om los in te schrijven. U bent meer dan welkom!

Open klasse KZ2 ook in GK4 Mariembourg

De KZ2 klasse zal ook in actie komen op Mariembourg. Dat was tot nu toe nog weinig organisaties gegeven. We zijn er super blij mee. De totaalprijs bedraagt € 90,00 voor de training, wedstrijd en licentie, dus klaarmaken die kart en racen!
De race zal meetellen voor het kampioenschap. Met dien verstande dat we iedere deelnemer aan de competitie drie extra schrapresultaten bieden, die je in zijn geheel aan mag wenden voor deze wedstrijd.

Huurmotoren in GK4

Voor geïnteresseerde rijders, die nog niet aan de GK4 hebben deelgenomen, en niet over de motor voor de klasse van hun keuze beschikken, is er de mogelijkheid om motoren tegen een zeer strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Informatie te verkrijgen via de organisatie info@gk4kartseries.com.

Twee schitterende nieuwe Seizoensacties van Adinf BV Diemen en FrontidaFlex BV Deventer. Twee acties voor de uitersten; pechvogels en geluksvogels.

1. De Pechvogel van de Dag
Adinf BV Diemen stelt maar liefst zeven Inschrijfbedragen voor wedstrijd en training - per wedstrijd met een waarde van € 175,00 – ter beschikking voor de Pechvogel van de Dag. 

De eerste zeven wedstrijden kiest de organisatie de Pechvogel van de Dag, waarna deze de direct erop volgende wedstrijd gratis kan deelnemen. Zodoende ben je ineens van pechvogel een beetje een geluksvogel geworden.

2. De Rijder van de Dag
FrontidaFlex BV Deventer stelt daar bovenop zeven Bandensets ter beschikking voor de Rijder van de Dag. 

De eerste zeven wedstrijden kiest de organisatie de Rijder van de Dag, waarna deze de direct erop volgende wedstrijd bij ons een set gratis banden voor zijn of haar klasse kan afhalen.

Dienstverlener gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren in de zorg

Een van de vele redenen om te kiezen voor de GK4, de organisatie waar maximaal gelijkwaardig en geloofwaardig wordt geracet.

Transponder verhuur

We hebben een beperkt aantal transponders voor verhuur ter beschikking. We maken het u hiervoor gemakkelijk. Om een transponder te reserveren kunt u gebruik maken van de onderstaande link. De rijders die gereserveerd hebben via deze optie krijgen voorrang op een transponder. De link: http://rondentelling.be/contact.htm

Tijdschema’s  en Kwalificatie

Onze tijdschema’s stellen u in staat om bij alle wedstrijden mooi op tijd huiswaarts te keren, zo ook voor Mariembourg. De tijdschema’s staan als download op de site.

Be Smart and Drive GK4

GK4 staat voor basis instapklassen met gelijke kansen voor iedereen en is de perfecte omgeving om die belangrijke eerste meters in racing te maken. Dat maakt de GK4 zo bijzonder. Een mooie mix van routine en starters. Professioneel maar toch simpel en vooral ook met dat belangrijke familiegevoel.

Let op: de kwalificaties vinden plaats op de zaterdag van 14.00-15.40 uur. (m.u.v. Formula Honda 9PK. Kwalificatie zoals gewoonlijk in race-uur).

Programma

Zaterdag: 
- van 09.00-15.00 uur vrije trainingen, afsluitend met kwalificatie BEKC 
- van 15.00-16.00 uur de kwalificaties sprintraces
- van 16.00-17.00 uur de 1-uurs Formula Honda 9PK (incl. kwalificatie)
- van 17.00-19.00 uur de 2-uurs BEKC Endurance race.

Briefings van 14.10-15.25 uur.

Op de zaterdag huren we de baan af, zodat de baanploeg op de baan is en er alleen door aangemelde deelnemers GK4 en BEKC getraind wordt.

Zondag:
Vanaf 09.00–17.00 uur programma GK4 sprintraces.

Inschrijving, Technische Keuring, Transponders

De inschrijving vindt plaats op de zaterdag. Het is van belang dat u uw transponder meeneemt.
Voor nieuwe deelnemers: Neemt u aub het ingevulde Inschrijfformulier al mee van thuis. Dat scheelt veel tijd.

Inschrijving

BEKC en Formula Honda 9 PK van 08.00 - 09.00 uur.
GK4 van 09.00 - 10.00 uur.
Voor degenen die op zaterdag nog niet aanwezig zijn hebben we een mogelijkheid op de zondag ingebouwd om 08.00 uur.

De Technische Keuring op zaterdag

Voor de BEKC en Formula Honda 9 PK van 11.45 -12.15 uur.
Voor de GK4 van 12.15–14.15 uur.

Banden

Banden worden uitsluitend op bestelling geleverd. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw GK4/BEKC dealer. Het centrale bestelpunt: gk4tyres@outlook.be. Uitlevering zaterdag van 11.00–15.00 uur, zondag van 08.30–09.30 uur.

Kinderen in briefing

De rijders Honda Cadet en IAME Mini-Parilla mogen niet alleen naar de briefing komen. Ze dienen te worden vergezeld door een ouder/begeleider.

Paddock, stroom, camping

De paddock en camping zijn gescheiden. Er mag niet in de paddock worden overnacht. De paddock wordt ’s nachts afgesloten. Er wordt op de camping in stroom voorzien tegen een bedrag van € 15,00 per dag.

Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om de paddock verantwoordelijke te contacteren voordat u de tenten opbouwt. Er mogen geen caravans of mobilhomes in de paddock. Deze moeten op de camping worden geplaatst.  

Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden. Dit om de goede werking in de paddock niet te verstoren. Schuift u vooral op elkaar aan, laat a.u.b. geen ruimtes. Neemt u na afloop ook uw afval mee en laat u het terrein aub netjes achter, zodat we samen met u niet met onvoorziene kosten worden geconfronteerd.

Geluidsnorm Mariembourg

De geluidsnorm blijft een punt van aandacht. Zorgt u voor de juiste demping, de decibellen worden gemeten.

GK4 Mini KIDs Club gratis rijden op de zondag

Alle ouders en hun kinderen vanaf 5 jaar worden weer van harte uitgenodigd om tijdens de PAUZE op de zondag gratis hun rondjes te maken.