Aankondiging GK4 en BEKC 2017 race 1 Mariembourg

28 maart 2017

In het weekeinde van 08-09 april 2017 geven we het startschot voor de GK4 Kart Series (GK4) op de geweldige internationale baan van Karting des Fagnes in Mariembourg (B). Een van de mooiste tracks ter wereld.

De pauze tussen twee seizoenen zit er voor de GK4 en BEKC weer op. Wat hebben we zin in het nieuwe seizoen. 
Met de blik naar voren, nieuwe ronde, nieuwe kansen. U zorgt er samen voor dat we met nu al met 150 deelnemers het seizoen aan gaan vangen. Dat belooft wat moois te gaan worden.

Contactpersoon

We zijn erg trots u onze nieuwe contactpersoon te mogen presenteren. Mevr. Lidia Filius zal uw contactpersoon zijn richting organisatie en wedstrijdleiding. Lidia zal uw vragen en opmerkingen inventariseren.

Contact English and French – Anglais et Francais
We are very proud to present you our new contact. Mrs. Lidia Filius will be your contact towards the organization and race control. Lidia will list your questions and comments and, if necessary, continue. Fortunately Lidia speaks much better English than we do.

Nous sommes très fiers de vous présenter notre nouveau contact. Mme. Lidia Filius sera vers l'organisation et le course Directeur de la Course votre intermediaire. Lidia enregistrera vos questions et commentaires et, si nécessaire, continuer. Heureusement Lidia parle beaucoup mieux Francais que je fais.

De klassen en subklassementen

- Honda Cadet en Honda Cadet Rookie
- Mini Parilla 60 cc en Mini Parilla 60cc Rookie
- IAME X30 Cadet 23
- Automaatklasse Junior; IAME X30 en Rotax Max
- Automaatklasse Senior; IAME X30 en Rotax Max
- Wankel klassen Junior en Senior
- Open Schakelklasse; KZ2, Super Shifter, Shifter, met subklassement Master
- BEKC Endurance; IAME X30, Rotax Max en Wankel Junior, met subklassement Master
- Formula Honda 9 PK endurance; Honda 200cc powered by DFK

Zoals u ziet prachtige klassen met voor iedereen wat wils. Voor de Klasse Open Schakel kunnen we dankzij de sponsoring van VALKEVENTS.COM de rijders een prachtige aanbieding doen; inschrijfgeld + training voor € 115,00 per raceweekeinde. Voor het eerst zal de Klasse Wankel Junior en Senior deel uitmaken van de GK4.  In de Klasse Open Schakel wordt de subklasse IAME X30 Super Shifter geïntroduceerd. Vanzelfsprekend vallend onder de sponsorregeling van € 115,00 per raceweekeinde training en race.

We heten alle nieuwe rijders van harte welkom en wensen u vooral ook veel raceplezier in de GK4

Transponder verhuur

We hebben een beperkt aantal transponders voor verhuur ter beschikking. De rijders die gereserveerd hebben krijgen voorrang op een transponder.

Tijdschema’s

Onze tijdschema’s stellen u in staat om bij alle wedstrijden mooi op tijd huiswaarts te keren. De definitieve tijdschema’s (zaterdag en zondag) kunt u via onze Downloads pagina inzien..

Be smart and drive GK4

GK4 staat voor basis instapklassen met gelijke kansen voor iedereen en is de perfecte omgeving om die belangrijke eerste meters in de karting te maken. Dat maakt de GK4 zo bijzonder. Een mooie mix van routine en starters. Professioneel maar toch simpel en vooral ook met dat belangrijke familiegevoel. Kortom LET’s RACE!

Programma; zie tijdschema voor tijden

Zaterdag: 
- Vrije trainingen, afsluitend met kwalificatie BEKC 
- Kwalificaties sprintraces
- Briefings
- 1-uurs Formula Honda 9PK (incl. kwalificatie)
- 2-uurs BEKC Endurance race
- Technische keuring
- Inschrijving, transponder controle en transponder verhuur: het is van belang dat u uw transponder meeneemt 

Zondag: Programma GK4 sprintraces

Informatie algemeen

- Deelnemers en overige geïnteresseerden krijgen de informatie betreffende het kampioenschap per email toegezonden. Deze informatie staat ook als download op onze site
- Het protocol gedrag is van  toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie 
- Transponders zijn te huur via de organisatie
- Op vrijdag openen we de inschrijving, zodat u vanaf 17.00 uur op uw gemak bij ons al kunt inschrijven, waardoor het zaterdag gebeuren wat wordt verlicht
- Neemt u aub het Inschrijfformulier ingevuld en ondertekend mee naar de inschrijving. Dat scheelt veel tijd
- Op de zaterdag huren we de baan af, zodat de baanploeg op de baan is en er alleen door aangemelde deelnemers GK4 en BEKC getraind wordt

Banden worden uitsluitend op bestelling geleverd
Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw GK4/BEKC dealer. 
Het centrale bestelpunt: gk4tyres@outlook.be  
Uitlevering zaterdag van 11.00–15.00 uur, zondag van 08.30–09.30 uur.

Kinderen in briefing

De rijders klassen Honda Cadet en IAME Mini-Parilla mogen niet alleen naar de briefing komen. Ze dienen te worden vergezeld door een ouder/begeleider!!

Paddock, stroom, camping, milieuborg

- Er wordt in stroom voorzien tegen een vast bedrag
- De paddock en camping zijn separaat. Er mag niet in de paddock worden overnacht
- Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om de paddock verantwoordelijke te contacteren voordat u de tenten opbouwt. Er  mogen geen caravans of mobilhomes in de paddock. Deze moeten op de camping worden geplaatst 
- Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden.  Dit om de goede werking in de paddock niet te verstoren 
- Er wordt een milieuborg van € 20,00 gevraagd aan iedere deelnemer. Neemt u na afloop aub uw  afval mee en laat u het terrein aub netjes achter, zodat we samen met u niet met deze onvoorziene kosten worden geconfronteerd

Geluidsnorm Mariembourg

De geluidsnorm blijft een punt van aandacht. Zorgt u voor de juiste demping, de decibellen worden gemeten.

GK4 Mini KIDs Club gratis rijden op de zondag

Alle ouders en hun kinderen vanaf 5 jaar worden weer van harte uitgenodigd om tijdens de PAUZE op de zondag gratis hun rondjes te maken. 

Legenda
Karting des Fagnes
Rue du Karting (Parc Industriel) 13
B-5660 Mariembourg, België 
Internet www.kartingdesfagnes.com   
Email info@kartingdesfagnes.com 
Tel 0032(60)312670

Wat hebben we er  zin in u te treffen en alle rijders in actie te zien; we hopen u te treffen. Kom gerust langs om de unieke GK4 familiesfeer te proeven.

Graag tot in MARIEMBOURG.