BEKC Endurance en Tillotson T4 Series Netherlands Raceway Venray 17-18 oktober 2020

Volgende week zaterdag 17 en zondag 18 oktober gaan we met de GK4 BEKC Endurance Karting 4Teams en het NK 4-Takt, Tillotson T4 Series Netherlands naar de prachtige Nederlandse karttrack Raceway Venray.  
We zien er naar uit om u te treffen en de rijders weer in actie te zien.

Klassen:

1. BEKC
Totaalklassement BEKC voor de toegelaten motoren:
• IAME X30 Senior en Junior
• Rotax Max Senior en Junior
• Wankel AIXRO XR30 Senior; motor in Junior configuratie, standaard PVL en IDM

Subklassementen
• IAME X30 Senior
• Rotax Max Senior
• Wankel motor AIXRO XR30 Senior (motor in Junior configuratie)
• IAME X30 en Rotax Max Junior

2. Tillotson T4 Series Netherlands - NK 4-Takt

Documenten

Alle documenten - zoals reglementen, overzicht kosten, inschrijfformulier, formulier technische registratie, tijdschema’s en reglement banden - zijn voor u geplaatst als downloads op onze sites www.gk4kartseries.com en www.t4nl.nl. Leest u deze informatie aub goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Cpoint Protocol Covid-19 Kartdagen 2020
1. Eén van de eisen die de Belgische en Nederlandse overheden stellen is een protocol, ingericht overeenkomstig de geldende voorschriften.
2. De regels van de Kartbaan zijn leidend, zodat een aantal punten, zoals aantal toegelaten personen, af kan wijken van hetgeen in het protocol is opgenomen. Deze punten worden gecommuniceerd via de gebruikelijke kanalen.
3. Het protocol is als download geplaatst op de internetsite www.gk4kartseries.com.
We verzoeken u goed notie te nemen van de inhoud, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, want iedere aanwezige is zelf individueel verantwoordelijk voor de naleving ervan.
4. Gedurende het gehele raceweekeinde is het dragen van een mondkapje voor iedere aanwezige verplicht op het gehele terrein, dus ook onder 12 jaar en inclusief de tenten, m.u.v. zittend in de horeca.

Een punt uit het protocol gewijzigd
Iedere rijder mag zich in het raceweekeinde laten vergezellen door maximaal TWEE begeleiders, inclusief monteur.
Buiten deze personen mag er op die dagen geen publiek aanwezig zijn.

Overnachting/camping/douches
Er is geen toestemming voor een campinggedeelte vanuit de overheid.
Er mag niet in de paddock worden overnacht.
De douches zijn derhalve niet geopend.

Vrije Trainingen
Het circuit is open voor trainingen op vrijdag 16 oktober van 10.00 – 17.00 uur.
Trainingstickets te betalen aan de baan.
Zie openingstijden op Facebook pagina Raceway Venray.
Kosten training vrijdag zijn niet bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Let u aub in het bijzonder op deze informatie
1. Vergeet u aub niet om uw VOUCHER, het bewijs van reservering mee te nemen.
2. Voor nieuwe rijders: op de site staat als download het Inschrijfformulier 2020; neemt u het aub ingevuld en ondertekend mee naar de administratieve controle, dat scheelt ons samen veel tijd.
3. Het gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.
4. Transponders zijn te huur via de organisatie. Aan te vragen via de link: http://users.telenet.be/racetiming/contact.htm
5. Iedere kart moet op een dekzeil, met minimum afmeting 3x4 mtr. worden geplaatst, ter bescherming van de ondergrond.
6. Ruimtes tussen de karts in de tenten, minimaal 1,5 meter rondom.
7. Op elke vorm van vervuiling staat voor de overtreder een boete van € 500,00.
8. Voordat u het terrein verlaat, moet de plek van elk team/rijder perfect schoon zijn (geen afval, geen tie-raps, geen banden achterlaten).
9. Het rijden met voertuigen op het gehele terrein is verboden. Laat u voertuigen als steps, fietsen en scooters aub gewoon thuis. Gebruik ervan is strafbaar gesteld in het Wedstrijd Reglement.

Aankondigingen
Deze worden per email verzonden en gepubliceerd op [ur]http://www.kartlife.nl]http://www.kartlife.nl]www.kartlife.nl en onze Facebook pagina's.

Administratieve controle
VRIJDAG 16 oktober: 19.00 – 19.30
ZATERDAG 17 oktober: 08.00 – 09.00

We adviseren de deelnemers die niet op vrijdag kunnen inschrijven, dit te laten verzorgen door een teammanager. De servicepunten/teams zijn hiervan ook door ons in kennis gesteld. Dit om er zeker van te zijn dat u de bandjes heeft die toegang geven als u bij de hoofdingang arriveert.
We adviseren om de nodige formulieren en uw administratie in orde te brengen, zodat u dat niet ter plaatse nog moet doen.
Vragen en opmerkingen kunt u schriftelijk indienen via de postlade bij de ingang secretariaat. Vragen worden schriftelijk beantwoord, dan wel telefonisch. Telefoonnummer aub vermelden op het formulier dat u indient.

Briefing
Er zal geen briefing plaatsvinden.
De briefing wordt in het Nederlands en Engels als download geplaatst op de site www.gk4kartseries.com. Neemt u aub goed notie van dit document.

Prijsuitreiking
Er zal geen uitgebreide prijsuitreiking plaatsvinden.
De trofeeën staan voor u klaar en kunnen worden afgehaald door de prijswinnaars.

Huurmotoren
Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@gk4kartseries.com. 

Banden
1. Banden BEKC, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd via DFK Antwerpen, email naar gk4tyres@outlook.be 
2. Banden Tillotson T4, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd via PDB Vlaardingen, email naar pdbkart@pdbkart.nl 
3. Er mag niet met eigen banden worden gereden.
4. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende dealer. De lijst met dealers staat voor u klaar als download op onze internetsite.
5. Zowel de slicks als regenbanden moeten worden aangemeld bij de scanning. Uitsluitend nieuwe banden mogen worden aangemeld, slicks en regen.

Reservering races
U kunt voor deze wedstrijd reserveren via de link: https://www.gk4kartseries.com/inschrijven/

Advies tankstation
Het advies tankstation is Esso Venray, Raadhuisstraat 30, 5801 MA Venray (NL), brandstof Esso 98-Ron.

Paddock, stroom
1. Tenten kunnen vanaf donderdag 15 oktober worden opgebouwd tussen 10.00 en 16.00 uur.
2. Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om de paddock verantwoordelijke te contacteren voordat u uw tenten opbouwt; Ben de Feyter (0032479803159). Dit om de goede werking in de paddock niet te verstoren.
3. Tenten dienen min. 1,5 meter uit elkaar te staan en twee zijden moeten open blijven tbv ventilatie.
4. Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden. Houdt u er aub rekening mee, dat er gecontroleerd wordt en voertuigen die er niet mogen staan verplaatst dienen te worden, ook als de tent als is opgebouwd.
5. Afname stroom paddock voor het weekeindeis is verplicht. Kosten € 20,00 voor het weekeinde/€ 10,00 per dag, te voldoen a contant bij de administratieve controle.

Warmdraaien motoren
Er mogen GEEN motoren worden warmgedraaid. Het is toegestaan om de motor te starten, maar deze moet dan ook meteen weer worden uitgezet. Let u op, dit is strafbaar gesteld in het Wedstrijd Reglement.

Legenda
Raceway Venray
Peelweg 47
5813 AD Ysselsteyn (provincie Limburg)
Telefoon: 0031478 513 100
Email: info@racewayvenray.com