BEKC Endurance Karting 4Teams 2018 - race 4 VENRAY

16 juni 2018

Lang naar uitgekeken nu aanstaande. Op zaterdag 30 juni 2018 gaan we voor de vierde wedstrijd van BEKC Endurance Karting 4Teams, het Origineel, naar Karttrack Raceway Venray. We hebben er zin in en zullen u graag verwelkomen in het gastvrije Limburg.

Als de race net zo spannend wordt als de voorgaande in Emmen, dan tekenen we er al vast voor. Dat waren races om als kartliefhebber van te smullen. We hebben er zin in en zien er naar uit u te treffen en de teams in actie te zien.

Documenten
Alle voor u van belang zijnde documenten, zoals Tijdschema en Reglementen zijn voor u als downloads geplaatst op onze site www.gk4kartseries.com.

Rijderspasjes
We maken gebruik van rijderspasjes, ten behoeve van verkrijgen toegang tot diverse plaatsen, zoals assistentiepark, pre-grid, parc-ferme en als controle middel voor aanwezigheid bij bijvoorbeeld de briefing. Iedere rijder wordt daartoe voorzien van twee pasjes, een persoonlijk pasje voor de rijder en zijn monteur en per team een pasje voor de teameigenaar.

BEKC Klassen en klassementen:

1.Totaal Klassement BEKC – alle klassen in totaalklassement

2. Zes Subklassementen, met ieder eigen huldiging per wedstrijd:
1.    Iame X30 Senior
2.    Rotax Max type 2014 Senior
3.    Rotax Max EVO 2018 Senior
4.    Wankel motor AIXRO XR30 Senior (motor in Junior configuratie)
5.    IAME X30 en Rotax Max Junior
6.    IAME X30 en Rotax Max MASTER; criteria:
-    In het team moet ten minste 1 rijders de leeftijd van 35 jaar hebben bereikt, of 34 jaar zijn en in het betreffende jaar 35 jaar worden.
-    Het minimum gewicht rijder en kart moet te allen tijde het gewicht van minimaal 172,50 kg zijn; dit geldt voor iedere rijder in het betreffende team.
Juniorteams kunnen deelnemen met 2-Takt motoren in Juniorconfiguratie en aangepast gewicht.

Huurmotoren
Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@gk4kartseries.com

Banden
Er mag niet met eigen banden worden gereden. 
Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door DFK, email gk4tyres@outlook.be 
Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw GK4/BEKC Servicepunt.

Informatie algemeen
•    We verzoeken u de regels van waarden en normen te handhaven en respect te tonen naar elkaar, naar de deelnemers en de organisatie. Het Beleid- Gedragsprotocol 2018 is van overeenkomstige toepassing.
•    Deelnemers en overige geïnteresseerden ontvangen de informatie betreffende het kampioenschap per mail. Deze informatie treft u ook als downloads op onze GK4 site; de link: https://www.gk4kartseries.com/downloads/ 
•    Algemene informatie treft u ook op onze informatieve website Kartlife, http://www.kartlife.nl/ 
•    Transponders zijn te huur via de organisatie.

Toegang tot terrein en openingstijden diversen
•    Een ieder dient zich te houden aan de aanwijzingen gegeven door de baaneigenaar.
•    Op donderdag 28 juni kunt u uw tenten vanaf 17.00 tot 22.00 uur inrichten in de paddock(s). Ben en Casper zullen op donderdag aanwezig zijn om u op weg te helpen.
•    De BEKC Teams wordt verzocht om zoveel als mogelijk bij elkaar op te stellen op de grote paddock links bij oprijden baancomplex, zodat uw vertrek op zaterdag soepeltjes kan verlopen.
•    Grote tenten op de “grote paddock” bij toegang terrein links, kleine tenten mogen aansluitend langs de weg aan zijde pitboxen worden opgezet.
•    Er mogen geen pinnen of andere voorwerpen in het asfalt van het terrein paddock worden aangebracht.
•    Tussen poort 1 en poort 2 is een campingdeel ingericht. Let op, overnachting in de paddock is niet toegestaan. Simpelweg omdat de poort daar naartoe op slot gaat.
•    Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden.
•    Er kan voor parkeren gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein, gelegen langs de toegangsweg naar het complex (weg Provincialeweg naar de baan).
•    Houdt u de paddock en overige delen van het terrein aub schoon en netjes. We verzoeken u geen olie en brandstof op de grond laten lekken. Boetes worden doorberekend aan de deelnemers. Boetes opgelegd door de kartbaaneigenaar zullen op de rijders gezamenlijk worden verhaald.
•    Er is voorzien in douches en toiletten.
•    Op donderdagavond sluit de kantine om 20.00 uur.
•    Op vrijdagavond wordt de poort 2 gesloten om 20.00 uur. De kantine sluit die dag om 18.00 uur.
•    Op zaterdag is er toegang tot de paddock vanaf 07.30 uur – 21.30 uur.
•    Op zaterdag sluit de kantine om 20.30 uur
•    Er wordt in een Friteskraam voorzien, welke naast de horeca wordt opgesteld. De openingstijden: vrijdag 15.00-18.00 uur; zaterdag 11.30-20.00 uur; zondag 11.30-18.00 uur.
 

Legenda
Raceway Venray
Peelweg 47
5813 AD Ysselsteyn (provincie Limburg)
Telefoon: 0031478 513 100
Email: info@racewayvenray.com

Reservering races
U kunt voor de racedag reserveren via de volgende link: https://www.gk4kartseries.com/inschrijven/