Speciale aanbieding Huurmotoren GK4 Klasse Honda Cadet

2 februari 2020

De klasse Honda Cadet heeft veel rijders en ouders heel veel plezier gebracht en heel veel rijders voortgebracht.

De klasse is vanaf de start-up ruim tien jaar geleden een vaste waarde in de GK4 Kart Series.
De Honda Cadet is een KIDs klasse met een betrouwbare motor. De GK4 organisatie waakt er over dat de GK4 Honda Cadet motoren gelijkwaardig zijn. We zorgen er voor dat de tuning van Honda Cadet motoren, die de klasse zwaar kan beïnvloeden, buitenspel wordt gezet. We willen graag zien dat de rijders het op de baan met gelijkwaardig materiaal moeten doen. Dat is in het belang van iedere deelnemer en zorgt voor een spannende competitie.
 
We blijven de klasse stimuleren en wegen zoeken om het voor u, de deelnemers, aantrekkelijk te maken om de instap in karting met uw kind te maken, of indien u al aan het racen bent, het plezier te  behouden en als het enigszins kan te vergroten.
 
De klasse is voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar (jaar dat je 6 wordt t/m jaar dat je 13 jaar wordt).
 
De aanbieding die we u doen is motorhuur van splinternieuwe motoren voor € 50,00 per raceweekeinde. U kunt zelf kiezen, voor één of meerdere races. Op deze wijze bent u per seizoen voor 6 races maximaal het bedrag van € 300,00 voor de motorhuur kwijt. Niet meer en niets minder.

Dit koppelen we graag  aan hetgeen de GK4 voor staat; samenwerking met dealers en teams en vooral luisteren naar elkaar. We staan voor een kampioenschap waarin alle klassen en deelnemers ons even lief zijn en waar u zich goed kunt voelen. Een kampioenschap waar iedereen iedereen ondersteunt.
 
Wilt u gebruik maken van deze aanbieding en racen in het mooiste kart kampioenschap? Onze servicepunten zullen u graag van dienst zijn.
De lijst met servicepunten treft u als download op onze website. Of stuurt u een mailtje naar info@gk4kartseries.com.
Dan zorgen wij ervoor dat het goed gaat komen.